bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Actuele planning Wonen op de Set - Take 3

28 februari 2023

Achter de schermen zijn wij druk bezig met de uitwerking van Wonen op de Set - Take 3. In dit artikel lees je meer over de actuele planning.

Afronding van populaire wijk Zuiderveld
Met de ontwikkeling van Wonen op de Set – Take 3 wordt een voorzichtige start gemaakt aan de afronding van de populaire Nijmeegse nieuwbouwwijk Zuiderveld. Dit is de laatste buurt die hier wordt ontwikkeld. Je woont hier prachtig en gunstig, met de natuur van de Betuwe in de achtertuin en op maar 20 fietsminuten van de binnenstad van Nijmegen!

De planning: eerste fase dit voorjaar in verkoop!
De woningen van Wonen op de Set – Take 3 gaan in 2 fases in verkoop. De eerste fase bestaat uit een gevarieerd aanbod aan woningen, zoals rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Naar verwachting gaan we in het voorjaar al in verkoop!

De eerste woningschetsen zijn al te bekijken en de komende periode kunnen we steeds meer informatie met je delen over de woningen, de wijk en het inschrijfproces. Sta je ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan ontvang je binnenkort een woonwensen-enquête, waarin je kunt aangeven wat je belangrijk vindt op het gebied van wonen, duurzaamheid en meer. Zie jij jezelf al wonen op deze fantastische plek, dan hopen we dat je de enquête wilt invullen!