bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Heb jij je woningvoorkeur al doorgegeven?

11 oktober 2023

De voorverkoop van Wonen op de Set – Take 3 (fase 2) is in volle gang. Heb jij je woningvoorkeuren al doorgegeven? Dit geeft je straks een streepje voor bij de toewijzing!

Voorverkoop: geef je voorkeuren door
Je kunt jouw favoriete woning(en) doorgeven via de kavelkaart. Dit kan tot aan de start verkoop, donderdag 26 oktober om 12.00 uur. Geef je jouw voorkeuren door, dan geeft je dit je straks bij de woningtoewijzing een streepje voor ten opzichte van inschrijvers die dit niet hebben gedaan. Handig om te doen dus! Ook staan jouw voorkeuren al klaar op het inschrijfformulier zodra de verkoop start. Je kunt de voorkeuren altijd nog aanpassen voordat je jouw inschrijving definitief indient.

Op deze pagina lees je meer over de aankoopproces en over de financiële check waarmee je inzicht krijgt in jouw financiële mogelijkheden (en meer kans maakt bij de woningtoewijzing).

Verkoop-event: donderdag 2 november
Kom jij 2 november naar het verkoop-event in LIV Woonbelevingscentrum? Hier kun jij je laten informeren over het project, jouw favoriete woningen en het aankoopproces van een nieuwbouwwoning. Meld je hieronder aan en dan zien we je graag!

Aanmelden verkoop-event

Datum: donderdag 2 november - 19.00 tot 20.30 uur (vrije inloop)
Adres: LIV Woonbelevingscentrum, Verlengde Energieweg 50 te Nijmegen.

Duurzaam en van alle moderne gemakken voorzien
Kies jij voor een woning van Wonen op de Set – Take 3 (fase 2), dan kies je een duurzame woning die van alle moderne gemakken is voorzien. De woningen worden opgeleverd met een fraaie badkamer inclusief sanitair en tegelwerk. Voor de inrichting van jouw droomkeuken ontvang je een keukencheque die je kunt verzilveren bij Woonbelevingscentrum LIV: het eerste wooncentrum in Nederland waar een nieuwbouwwoning al vóór de bouw tot leven komt. Als koper word je hier stap voor stap begeleid in het keuzetraject, zodat je gegarandeerd de beste woonkeuzes maakt!

De woningen van Wonen op de Set - Take 3 zijn gasloos, aangesloten op stadswarmte, uitstekend geïsoleerd en worden standaard opgeleverd 3 zonnepanelen. Je woont dus heel duurzaam: goed voor het milieu én voor je energienota! Ook worden alle woningen opgeleverd met een Comforttuin van Tuinklaar. Hiermee is de basis voor jouw nieuwe tuin al vóór oplevering aangelegd, zodat je zonder modderige schoenen kunt verhuizen en direct geniet van je tuin! Klik hieronder om meer te lezen over de voordelen van Tuinklaar.

Voordelen Tuinklaar