bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Start verkoop dichtbij | Woonwensen-enquête

4 april 2023

We zijn volop bezig met de verkoopvoorbereidingen voor de eerste fase van Wonen op de Set – Take 3 in Zuiderveld! In dit artikel lees je er meer over en kun je via een woonwensen-enquête aangeven wat jij zoekt in een nieuwe woning.

Verkoop start binnenkort!
Binnenkort kunnen we je vertellen wanneer de eerste fase van Wonen op de Set – Take 3 in verkoop gaat. Met in totaal 37 woningen is er een gevarieerd aanbod: van rijwoningen in verschillende formaten tot twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Zo bieden we voor iedere woonwens een passende woning.

De komende weken richting start verkoop vertellen we wat er allemaal zit inbegrepen bij de woningen en lichten we in iedere nieuwsbrief een woningtype uit. Hieronder lees je over de vrijstaande woning.

Riante vrijstaande woning met bijzondere geveldetails
Deze vrijstaande woning is extra ruim door de erker en dakkapel aan de zijkant van de woning. Door de grote kozijnen is er veel lichtinval in de woning en de houten geveldetails zorgen voor een bijzondere luxe uitstraling.

Aan de voorzijde kijk je mooi uit over het groen en aan de achterzijde heb je een zeer ruime tuin, waardoor je in alle rust kunt genieten van het groen om de woning heen. De woning is mooi afgewerkt met een donkere plint aan de onderzijde. Door de 2 parkeerplekken op eigen terrein heb je je auto altijd voor de deur.


Impressie vrijstaande woning Wonen op de Set - Take 3

Woonwensen-enquête
Zie jij jezelf al wonen in Wonen op de Set, met de natuur en voorzieningen van Nijmegen-Noord om de hoek én hartje Nijmegen dichtbij? Dan zijn we benieuwd naar jouw woonwensen. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld. Zo leren we de behoeften beter kennen en onderzoeken we wat we nog kunnen meenemen in de uitwerking.

Wil je de enquête invullen, klik dan hieronder. Alvast bedankt!

Naar de enquête