bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop begint bijna | Informatieavond 1 juni

16 mei 2023

Het komt nu echt dichtbij: donderdag 25 mei of dinsdag 30 mei start de verkoop van Wonen op de Set – Take 3 (fase 1)!

We vertellen je hieronder over de informatieavond in Woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen. Ook zetten we de ruime tussenwoningen aan de noordzijde van het plan in het zonnetje.

Save the date: informatieavond 1 juni in LIV
Zodra de verkoop start, vind je alle verkoopinformatie online terug. We kunnen ons voorstellen dat je daarnaast ook graag persoonlijk geïnformeerd wilt worden over het project, jouw favoriete woning(en) en meer. Kom daarom donderdagavond 1 juni tussen 19.00 en 20.30 uur gezellig langs bij de informatieavond in het LIV Woonbelevingscentrum in Nijmegen, maak kennis met Wonen op de Set – Take 3 en laat je uitgebreid informeren.

De projectontwikkelaar, de makelaars & financieel adviseur staan in LIV klaar om al je vragen te beantwoorden onder het genot van een hapje en drankje. Je kunt een presentatie bijwonen over de financiering van een nieuwbouwwoning en ook kun je rondlopen in de 4 inspiratiewoningen op ware grootte. Zo krijg je een goed gevoel bij de ruimte in de woningen en alle mogelijkheden op het gebied van badkamer, tegelwerk, keuken en meer.

Ben jij er 1 juni bij? Meld je dan vrijblijvend aan via de link hieronder en dan zien we je graag!

Aanmelden informatieavond

Datum: donderdag 1 juni tussen 19.00 en 20.30 uur (vrije inloop)
Adres: LIV Woonbelevingscentrum, Verlengde Energieweg 50, 6541 XX Nijmegen. Routebeschrijving: klik hier.

In het zonnetje: tussenwoningen
Welkom in je nieuwe thuis! Deze ruime tussenwoningen bieden je alles om heerlijk te leven en te genieten. Met 5,4 meter breedte zijn de woningen lekker ruim. Verder hebben ze een zonrijke tuin op het zuiden en kijk je prachtig uit over de groene omgeving en het water. Bouwnummer 23 en 26 hebben een gemetselde muurkapel voor een extra ruime tweede verdieping.

Gebruiksoppervlakte: 123 m2 - 125 m2
Prijsbandbreedte: € 425.000 - € 440.000

Heb je interesse in één van deze woningen? Geef dan je voorkeur door om straks bij de toewijzing een streepje voor te hebben!

Voorkeur doorgeven