bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorinschrijving gestart: geef je voorkeuren door!

4 mei 2023

De voorinschrijving van Wonen op de Set – Take 3 (fase 1) is gestart! Je kunt vanaf nu jouw woningvoorkeuren doorgeven. Dit geeft je straks voorrang bij de woningtoewijzing.

Voorinschrijving: welke woningen hebben jouw voorkeur?
Per woningtype staat de prijsbandbreedte op de aanbodpagina. Zo kun je beter bepalen welke woning(en) passen bij jouw budget en wensen. Klik je op een woningtype, dan kun je via de button ‘Voorkeur doorgeven’ jouw favoriete bouwnummer(s) kiezen.

Je kunt jouw voorkeuren doorgeven tot aan de start verkoop, donderdag 25 mei om 12.00 uur. Bij de start verkoop staan de bouwnummers die je hebt doorgegeven tijdens de voorinschrijving al klaar op het inschrijfformulier in je accountomgeving. Je kunt jouw voorkeuren altijd nog aanpassen voordat je de inschrijving definitief indient.

Jouw financiële mogelijkheden helder
De voorinschrijving is een goed moment om te oriënteren op je financieringsmogelijkheden. We adviseren om een financiële check te laten uitvoeren bij een erkend hypotheekadviseur van jouw keuze. Zo weet jij wat je mogelijkheden zijn en hebben wij de zekerheid dat je de woning waarop je inschrijft kunt financieren. De financiële check kun je straks na start van de verkoop uploaden bij je inschrijving.

Klik hieronder om meer te lezen over LIV Hypotheken & Verzekeringen, waar je een financiële check (de Financieringsbelofte) kunt aanvragen.

LIV Hypotheken & Verzekeringen

Voordelen financiële check
> Jouw mogelijkheden helder
> Streepje voor bij woningtoewijzing
> Soepele financiering van je nieuwe woning

Uitgelicht: de tussenwoningen!
De mooie tussenwoningen van Wonen op de Set – Take 3 bieden je alle ruimte om heerlijk te leven en te genieten in de groene woonbuurt. De roodbruine gevel met een donkere plint aan de onderzijde geeft de woningen een bijzondere uitstraling.


Impressie compactere tussenwoningen met mooi groen uitzicht

Ga jij voor een mooi uitzicht over de groene omgeving en/of het water in de wijk? Of wil je een gemetselde muurkapel voor een extra ruime en lichte tweede verdieping? Kun je niet kiezen? Sommige tussenwoningen beschikken zelfs over al deze kwaliteiten!


Impressie tussenwoningen XL met tuin op het zuiden en uitzicht op groen en water

Afhankelijk van hoeveel ruimte jij wilt, zijn er verschillende types tussenwoning: van 4,2 meter breed tot tussenwoningen XL van 5,4 meter breed. Via de kavelkaart kun je de verschillende types op je gemak bekijken. Zit hier jouw nieuwe droomwoning tussen?

Naar de kavelkaart!